jueves, 12 de febrero de 2015

VISITA A LES BODEGUES CAN FEIXES I MAS DELS CLAVERS




La finca "Can Feixes" es troba situada en la part més septentrional del Penedès, en terres altes de Cabrera i Mediona. Està assentada a 400 metres d´altitud, en els costers de les muntanyes interiors que limiten geogràficament les comarques del Penedès i del Anoia.
L´explotació es manté en un estricte règim familiar i elabora vins i caves de gran qualitat, amb collites exclusivament pròpies

La finca es troba a 10 km. de la Casa de Colònies i podeu visitar les bodegues  en  visites  concertadeswww.canfeixes.com. Telèfon de contacte : 93771 82 27.


La finca Can Gallego data de l'any 1.400 ( a l'època  anomenada Mas del Clavers) es troba situada a Cabrera d'Anoia entre els 200 i 300 metres d'altitud, a la zona nord de la Denominació d'Origen Penedès .
El celler elabora els seus propis vins, de gran qualitat,amb les varietats autòctones del Penedès, Macabeu, Xarel.lo, Parellada i Sumoll, juntament amb  Chardonnay, Ull de Llebre, Merlot i Cabernet Sauvignon, seguint els paràmetres de l’agricultura ecològica, respectant i protegint l’entorn natural .

El celler, molt a prop de la Casa de Colònies, es pot visitar en visites concertades : www.fincacangallego.com. Telèfons de contacte : 93 744 85 29 i 667 536 467

No hay comentarios:

Publicar un comentario